Annuleren

Groepen (3 of meer kamers) Wanneer een reservering is gemaakt voor 3 kamers of meer dan geldt bij annulering van de reservering het volgend:

a. Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de horecaovereenkomst de eerste horecadienst zal moeten worden verleend, nader te noemen: “de ingangsdatum”, is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen.

b. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

c. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

d. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

e. Bij annulering 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Individuen (tot 2 kamers) Bij annulering meer dan 48 uur voor het tijdstip waarop de eerste dienst zal moeten worden verleend, “de ingangsdatum”, is de klant niet gehouden vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen. Daarna is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.